• KARDIAMOBILE

  Peace of mind in your pocket
  Take a medical-grade EKG anytime, anywhere. In just 30 seconds, detect Atrial Fibrillation, Bradycardia, Tachycardia or Normal heart rhythm

  Produkter
 • NEW KardiaMobile 6L

  6 views of the heart and 6 times the data

  Produkter

KardiaMobile

Ingen grunn til å være engstelig med denne i lommen. ​Ta et medisinsk EKG med 1 eller 6 avledninger, når og hvor som helst.

På 30 sekunder oppdages atrieflimmer, bradykardi, takykardi eller normal hjerterytme. KardiaMobile er FDA godkjent, er meget lett å bruke via en app som du laster gratis ned. Det kreves ingen ledninger, elektroder eller gelé, og du kan følge dine opptak over tid, og til og med sende EKG til din fastlege. Les mer om de forskjellige muligheter ved å klikke på produktene.

Er du lege, sykepleier eller helsefaglig medarbeider og vil kjøpe flere enheter til ditt senter, så sender du oss bare en e-post på ordre@nene.no

Vi har også mulighet for en demonstrasjon av KardiaPro til deg og din avdeling. Med KardiaPro holder du enkelt oversikt over alle dine pasienter, sømløst og GDPR godkjent til din PC.

Levering i Norden

Vi leverer fraktfritt i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Ved bestilling fra Sverige, Danmark eller Finland trekkes det automatisk fra norsk mva som er på 25%.

Din lokale post legger så til den gjeldende mva for ditt land. Denne mva må du betale når du henter din pakke på posten. Totalprisen blir den samme.

Gratis frakt

Alle våre produkter inkluderer gratis frakt til Norge, Sverige, Danmark og Finland. Beregn ca 10 dagers leveringstid.

Sikker Betaling

Betal sikkert med Visa / Mastercard gjennom vår betalingsformidler Stripe.

Super kundestøtte

Har du spørsmål eller kommentarer hører vi gjerne fra deg, send oss gjerne en e-post til ordre@nene.no

Er du interessert i våre produkter? Fyll ut feltene under, så tar vi kontakt med deg!