• KardiaMobile 1L

  Trygghet i lommen. Ta ditt EKG når og hvor som helst. Registrer normal sinusrytme, atrieflimmer, bradykardi og takykardi.

  Kjøp her
 • KardiaMobile 6L

  Trygghet i lommen. Ta ditt EKG når og hvor som helst. Registrer normal sinusrytme, atrieflimmer, bradykardi eller takykardi på 6 avledninger.

  Kjøp her

KardiaMobile

Ingen grunn til å være engstelig med KardiaMobile i lommen. ​Ta et fullverdig medisinsk EKG med 1 eller 6 avledninger, når og hvor som helst.

30 sekunder er alt KardiaMobile trenger for å oppdage normal sinusrytme, atrieflimmer, bradykardi eller takykardi, og dette gjør den krystallklart uten støy.  KardiaMobile er den eneste FDA godkjente håndholdte EKG avleser for mobiltelefon. Det kreves ingen ledninger, elektroder eller gelé, og du kan følge dine opptak over tid via en App som du laster gratis ned. Med hjelp av AI analyserer KardiaMobile ditt EKG og gir beskjed om den finner noe du burde snakke med din lege om, og da kan du sende ditt EKG med e-post fra mobiltelefonen.

Hvorfor er det viktig å sjekke sitt hjerte?

 • Hjerteflimmer er vanlig og kan kan føre til hjerneslag
 • Hjerneslag kan forebygges
 • Sjekk om du har hjerteflimmer med KardiaMobile og snakk med legen din hvis KardiaMobile ber deg om det

EKG fremstår som medical grade uten støy. FDA har godkjent bruk av KardiaMobile 6L  til å måle QT intervaller på COVID-19 pasienter. Vi har fått lov til å publisere hvordan dette kan gjøres med denne Mayo Clinic pre-print publikasjon.

For helsepersonell kan vi tilby KardiaPro som gir en oversikt over alle dine pasienter, via sikker web løsning. Vi tilbyr gjerne en demonstrasjon av KardiaPro.

Levering i Norden

Vi leverer i hele Norden, og ved bestilling fra Sverige, Danmark eller Finland trekkes det automatisk fra norsk mva.

Ved import til din adresse, legges det så automatisk lokalt gjeldende mva. Du er selv ansvarlig for å betale denne for å få utlevert din forsendelse, totalprisen blir den samme.

Gratis frakt

Alle ordre leveres fraktfritt i hele Norden. Grunnet den vanskelige tiden med COVID-19 må det beregnes 10 – 15 dagers leveringstid.

Sikker Betaling

Vi benytter oss av Stripe som er ensbetydende med trygg og sikker betaling med Visa eller Mastercard.

Kundeservice

Har du spørsmål eller kommentarer, ris eller ros, da vil vi gjerne høre fra deg. Send oss gjerne en epost til ordre@nene.no

Er du interessert i våre produkter? Fyll ut feltene under, så tar vi kontakt med deg!